Optredens in en over de natuur

Ik heb heel veel ervaring in vertellen in allerlei situaties die iets met de natuur, landschap en milieu te maken hebben.

Natuurverhalen

Ik maakte en presenteerde natuurverhalen voor grote conferenties en op allerlei kleinere plekken zowel binnen als buiten. Zo heb ik verteld bij het grote jubileum van Natuurmomumenten, werd ik gevraagd voor een internationale conferentie over het herstel en beheer van rivieren en vertelde ik in Brabant in “Het jaar van de boerderij”.

Ik vertel dan eeuwenoude verhalen gecombineerd met scherpe actuele elementen waarin de relatie van de mens met de natuur wordt ervaren.

Met OpVleugels nemen we je mee de natuur in, met een verhaal. Nachtegalentochten, kikkerconcerten en vuurvliegjesavonden. We organiseren zelf, en worden door organisaties gevraagd om voor hen een verhaal te verzorgen. Zie ook: Opvleugels.nl

Anne Op Vleugels

Vleermuizenverhalenavond

Natuurwandelingen met Opvleugels

Zie ook de website www.opvleugels.nl

In verschillende seizoenen houd ik samen met biologen natuurwandelingen met een optreden van mij, zoals de nachtegalentochten in het voorjaar samen met Sjon Klaaijsen. Zie voor een verslag van zo’n tocht onder de rook van Amsterdam dit artikel in het Parool van mei 2011 en dit artikel in het Z-magazine van juni 2012.

Er zijn tochten met nachtegalen, vleermuizen, vuurvliegjes en kikkers! Toot Oostveen organiseert ze, en er komen ook mensen en organisaties die als groep bij ons boeken. Neem contact op als je daar belangstelling voor hebt. Geef je belangstelling aan op de website www.opvleugels.nlKlik hier voor een fotoverslag door fotograaf Sander Heezen, van een een kikker- en paddenconcert .

Voor alle leeftijden

De meeste van mijn voorstellingen zijn voor volwassenen, maar er zijn ook voorstellingen voor alle leeftijden. Bijvoorbeeld deze in Castellum Hoge Woerd bij Utrecht. (zie onderstaande foto’s) Vogelfabels met muziek door Roy Groeneveld. Maart 2016.

CastellumHogeWoerdAnneRoyV3

Terug naar voorstellingen

Share